You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Kā pagatavot iebiezināto pienu mājās?

Iebiezinātais piens, TheUjulala, Pixabay

Iebiezinātais piens, TheUjulala, Pixabay

Veikalā nopērkamais iebiezinātais piens ir viegli aizstājams ar mājās pagatavoto. Lūk, lieliska un ļoti viegla recepte!

Nepieciešams:

  • Piens (ne mazāk kā 3,2%), 1 l
  • Cukurs, 300 g
  • Vanilīns, pēc garšas

Pagatavošana:

Pienu ielej katlā, pievieno cukuru un vanilīnu, un liek vārīties. Kad piens uzvāra, vāra to vēl 15 – 20 minūtes un lielas uguns. Pienu jāmaisa, lai tas nepiedeg.

Pēc tam uzvārītais piens ļoti ātri jāatdzesē, lai nesacukurotos. Lai to izdarītu, nepieciešams trauks ar ledainu ūdeni un cits trauks, kurā pārliet piena masu. Trauku ievieto ledainā ūdens peldē un kuļ līdz tā atdziest līdz istabas temperatūrai.. Pēc tam izkāš caur marli, ievieto ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai.

Citas interesantas receptes:

Iebiezinātais piens, TheUjulala, Pixabay

Iebiezinātais piens, TheUjulala, Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar advices

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas