1188.lv atvērsies pēc
10
1188
Uzņēmumi
Karte
Satiksme
1188 Padomi
Laika ziņas
Vārda dienas
1188 kuponi
Valūtu kursi
Darba piedāvājumi
TV programma
Kino
Horoskopi
1188 iesaka
1188 Internets ar TV
LV
LV
EN
RU
Uzņēmumi
Karte
Satiksme
1188 Padomi
1188 Internets ar TV
Laika ziņas
Vārda dienas
1188 kuponi
Valūtu kursi
Darba piedāvājumi
TV programma
Kino
Horoskopi
1188 iesaka
1188 Internets ar TV
+3
°C
1188 Padomi
1188 Padomi
Meklēt
Veselība
Atpūta
Māja
TV
Domas
VIDEO
Bērni
Bizness
Receptes
Svētki
Automašīnas/ Motocikli
Satiksme
Attiecības
Skaistumkopšana
Uzņēmējdarbība/ Likumdošana
Mode
Tūrisms
Astroloģija/Ezotērika
Dzīvnieki
Sports
Dārzs
Drošība
Izglītība
Dāvanas
Finanses
Sadzīves tehnika / Tehnika
Īpašums
Apbedīšana
Kāzas
Mājaslapas izstrāde
Farmācija
Tulkošana
Taksometri
Pārtikas iepakojums
Sludinājumi
Vairāk
Aizvērt
Kā intensīva mūzikas klausīšanās austiņās ietekmē dzirdi?
Veselība
Mūsdienu tehnoloģiju pasaulē daudzi cilvēki nevar iedomāties savu dzīvi bez austiņām. Ja kādreiz tās lietoja galvenokārt profesionālo pienākumu veicēji, tad šodien ikdienā tās lieto praktiski ikviens. Pircēji, iegādājoties austiņas, pievērš...
Lasīt vairāk
Radio NABA klausītāju favorīti šajā gadā - ASV “Wolf Parade” un pašmāju “Inokentijs Mārpls”
Atpūta
Radio NABA 2020. gada Top 100 par radio klausītāju favorītiem atzīta 2003. gadā Kanādā, Monreālā dibinātā indie roka apvienība “Wolf Parade” ar kompozīciju “Julia Take Your Man Home” un pašmāju...
Lasīt vairāk
Noklausies jauno Ievas Akurateres un Aivara Hermaņa dziesmu “Ziemas dārzs”!
Atpūta
Dziedātāja Ieva Akuratere un ģitārists Aivars Hermanis izdevuši dziesmu “Ziemas dārzs”. Tā iekļauta mūziķu jaunajā koncertprogrammā ar tādu pašu nosaukumu, paziņojusi Tija Auziņa no “Bilžu biroja”. “Manam brīnumam notic tas,...
Lasīt vairāk
Zināji, ka mūzika spēj dziedēt?
Domas
Mūzika ir fantastiska dzīves sastāvdaļa, bez kā mēs to nespētu iedomāties, lai arī cik maz Tu to klausies. Patiesībā, mūzika ir it visur – putnu čalošanā, ūdens tecēšanā, smieklos un,...
Lasīt vairāk
Sākas Rudens kamermūzikas festivāls
Atpūta
Latvijas Koncerti informē, ka līdz ar oktobri ir sācies arī Rudens kamermūzikas festivāls, kas ir viens no nozīmīgākajiem un tradīcijām bagātākajiem kamermūzikas festivāliem Latvijā. Arī šogad tā koncerti notiek vairākās...
Lasīt vairāk
Fredis un “Los Taburetos” priecē ar skanīgu hitu “Pusi, Pusi”
Atpūta
Iesildoties gadskārtējām saulgriežu lustēm “Saulgriežņu Ņuga 2020”, kas šogad pirmo reizi priecēs ne tikai Radio SWH klausītājus, bet arī kanāla 360TV skatītājus, mūziķis un jokdaris Andris Freidenfelds kopā ar grupu...
Lasīt vairāk
"Bermudu Divstūris" publicē jaunu dziesmu ar Magoni "Ne man GUCCI, ne man NIKE"
Atpūta
Šīs vasaras karstāko ballīšu topam sevi skaļi pieteikusi populārās grupas “Bermudu divstūris” jaunā dziesma “Ne man GUCCI, ne man NIKE”, kurā piedalās arī televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības....
Lasīt vairāk
Rodions Gordins ar Antru Stafecku izdod jaunu dziesmu. Noklausies!
Atpūta
Mūzikas producents un didžejs Rodions Gordins izdod savu 2020. gada pirmo singlu sadarbojoties ar Antru Stafecku. Dziesma "Es esmu šeit" ir latviešu vērsija dziesmai angliski "So Far Away", ko Rodions...
Lasīt vairāk
Markus Riva gadu uzsāk ar jaunu un ļoti personisku dziesmu!
Atpūta
Mūziķis Markus Riva izdevis jaunu dziesmu, kas radīta kopā ar dziedātāju Aminatu Savadogo. Tas ir dziļi personisks stāsts par iekšēju ticību un nesalaužamu garu, kas vieno abus dziedātājus un aicina...
Lasīt vairāk
Svētku mūzika skaistam Ziemassvētku vakara fonam
Svētki
Ziemassvētku vakari ir unikāli: visa ģimene sabrauc kopā un ļaujas sirds siltām sajūtām, kopīgām nodarbēm un mirkļiem, kas rada smaidus un prieku jebkura cilvēka sejā. Lai šī sajūta būtu vēl...
Lasīt vairāk
Vai zini, kuras ir bijušas pēdējās desmitgades populārākās dziesmas?
Atpūta
Jaunais gads vairs nav aiz kalniem un tas nozīmē, ka ir pienācis laiks apkopot mūzikas klausītāju iecienītākās dziesmas un noskaidrot, kura no tām noslēgs šo desmitgadi, ieņemot 1.vietu topu virsotnēs!...
Lasīt vairāk
Aizvērt
Turpinot lietot lapu Jūs piekrītat
sīkdatņu lietošanas noteikumiem
.