Garneļu maizītes, '' Vakariņš ar savējiem''
Apaļās baltmaizes šķēlītes apviļā olīveļļā un bazilika
garšvielā. Liek cepties cepeškrāsnī uz 180 grādiem un cepj līdz maizītes
kļuvušas viegli brūnas.
Gatavus avokādo saspaida, nedaudz piespiež klāt citrona un laima sulas, pievieno citronpiparus un sāli.
Vārītas tīģergarneles apcepj sviestā. Uzlej nedaudz citrona un apelsīna sulas, pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, paprikas pulveri un nedaudz čilli piparus. Cep 3- 4 minūtes.
Uz apceptajām maizītēm kārto avokādo masu un apceptās garneles. Lai labi garšo!
Garneļu maizītes, '' Vakariņš ar savējiem''
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas