Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kādas dzesēšanas iekārtas ir piemērotākās Tavam biznesam?

Pixabay.com/

Pixabay.com/

Jebkuram ar pārtiku saistītam uzņēmumam - pārtikas tirdzniecības veikaliem, lielveikaliem, bāriem, restorāniem, utt. – svarīgākais ir pēc iespējas ilgāk nodrošināt produktu svaigumu. Jo ilgāk to varēs izdarīt, jo lielāka būs uzņēmuma peļņa. Tieši tāpēc produkti ir jāuzglabā tiem atbilstošā temperatūrā un jāizvēlas augstas kvalitātes dzesēšanas iekārtas, kas to ļaus izdarīt. Bez tam, vitrīnas vizuālais izskats var labvēlīgi ietekmēt patērētāja vēlmi preci iegādāties, tāpēc esam sagatavojuši nelielu ceļvedi, kas ļaus noteikt, kādas saldēšanas iekārtas ir piemērotas tieši Tavam biznesam.

Saldēšanas skapji – unikāli un universāli

Saldēšanas skapji ir universāli, jo ir atrodami praktiski jebkurā pārtikas veikalā, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā, ziedu veikalā un pat aptiekā. Daudzo izmantošanas iespēju dēļ tie ir pieejami dažādos korpusa izmēros, ar dažāda tipa durvīm, dažādiem tilpumiem (no 300 līdz 1500 litriem), un plauktu daudzumiem.

Izvēloties skapi vajag atcerēties par sekciju daudzumu. Parasti atšķir viensekciju un divsekciju skapjus. Divu sekciju skapjiem pastāv iespēja izvēlēties noteikto temperatūru, kas ir diezgan ērti, ja nepieciešams vienā saldēšanas skapī vienlaicīgi uzglabāt vairākus produktus. Tāpat svarīgi šīs dzesēšanas iekārtas iegādes brīdī pievērst uzmanību skapju temperatūrai: vidējas temperatūras iekārtas (augstāk par 0° С), ir domātas piena produktiem, zivju un gaļas izstrādājumiem, kā arī dzērieniem, bet zemas temperatūras (zemāk par 0°С) - priekš saldējuma un pusfabrikātiem.

Horizontālās vitrīnas svaigai gaļai un zivīm

Horizontālās vitrīnas ir īpaši piemērotas gaļas, zivju un gatavās konditorejas produktu izstādīšanai un uzglabāšanai. Tās atšķirtas pēc izmēra un temperatūras režīmiem:

  • Vidējo temperatūru vitrīnas darbojas robežās no 0° līdz +6°C un ir izplatītākās savā klasē. Tajās novieto nesasaldētus piena produktus, desas izstrādājumus, pusfabrikātus, salātus, sierus, utt.;
  • Universālās vai kombinētas vitrīnas strādā pie režīma no -5° līdz +5°C;
  • Zemo temperatūru iekārtas uztur no -18° līdz -10°C un tajos uzglabā iepriekš sasaldētus produktus.

Vertikālās vitrīnas moderni izsmalcinātam interjeram

Vertikālās vitrīnas ir piemērotas moderniem universālveikaliem un gastronomijas un specializētiem veikaliem, jo nodrošina pircējiem ērtu pieeju pie preces, piedāvā izdevīgu un skaistu produktu ekspozīciju, kā arī vizuāli atsvaidzina tirdzniecības telpu. Tām ir oriģinālas konstrukcijas, kā arī pielāgojami gaismas un krāsas risinājumi. Tādās ir vērts izvietot gastronomijas produktus, piena produktus, gaļas un gaļas izstrādājumus, augļus, utt.

Konditorejas aukstuma vitrīnas vizuāli skaistām kūkām

Konditorejas izstrādājumiem piemērotākā uzglabāšanas temperatūra ir no +1°C līdz +12°C un konditorejas aukstuma vitrīnas ir īpaši paredzētas ne tikai konditorejas izstrādājumu uzglabāšanai šajā temperatūrā, bet arī izstrādājumu efektīvākai demonstrēšanai. Vitrīnas var iedalīt pēc izvietojuma tipa – galdā vai uz grīdas – un pēc atdzesēšanas sistēmas - statiskā vai dinamiskā. Bieži vien mazām konditorejām ir ierobežota telpas platība, tāpēc var raudzīties arī konditorejas skapju virzienā, ko var salikt kopā ar konditorejas vitrīnām, iegūstot vietu gan kūciņām, gan kasei.

Saldēšanas lādes lielam produktu daudzumam

Saldēšanas lādes ir lielas un masīvas, tāpēc ir ļoti piemērotas lielam pārtikas produktu apjomam, piemēram, lielveikaliem. Uzglabāšanas temperatūra tajos ir diapazonā no -24° līdz -9°C. Izgatavotas no stikla, tās pircējam ļauj ērti pārskatīt produktu klāstu, neņemot tos ārā no saldētavas un tādējādi nebojājot citus produktus. Izvēloties saldēšanas lādes, jāvērš uzmanība tās vākam:

  • Lādes ar blīvo metālisko vāku drošāk uztur nepieciešamo temperatūru sakarā ar labāko siltuma izolāciju;
  • Lādes ar tiešo stikla vāku, parasti kustīgo, izcili uzglāba sasaldētus produktus un ļauj tos nodemonstrēt pircējiem;
  • Lādes ar liekto stikla vāku piedāvā ērtu produktu ekspozīciju un pieeju. Vāks tiek izgatavots no norūdīta stikla un ļoti labi kustās atvēršanas laikā. Lādes ar tādu dizainu izskatās pievilcīgāk un stimulē preces pirkšanu.

Visas augstāk minētās dzesēšanas iekārtas un visu nepieciešamo tirdzniecības zālēm piedāvā uzņēmums “Mega Star”. Piesakies bezmaksas konsultācijai šeit: http://megastar.lv/lv/kontakti

Pixabay.com/

Pixabay.com/

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Saturs turpināsies pēc reklāmas