Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Neticami gardā un vienkāršā Bergenas pankūku recepte

Bergenas pankūkas visā pasaulē kļuvušas ārkārtīgi populāras pateicoties savai neatkārtojamajai garšai. Piedāvājam izmēģināt grupas ‘’Tranzīts’’ solista Ralfa Rubeņa recepti.

Nepieciešams:

5 olas

1 litrs milti

150-200 g cukurs

1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs)

75 g sviests

1 tējkarote briežraga sāls

1 tējkarote dzeramā soda

Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus. Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu. Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu. Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi. Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Izmēģini:

Kefīra pankūkas, kas pufīgas, kā mākonis

Sāļās pankūkas ar lasi

Cukini un vistas pankūkas

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas