Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Kā pašam mājās pagatavot sviestu?

Sviests, foto - rodeopix in Pixabay

Sviests, foto - rodeopix in Pixabay

Pagatavot mājās augstākā labuma kvalitatīvu sviestu ir pavisam vienkārši! Turklāt ar paša gatavotu sviestu var radīt neskaitāmas garšas variācijas! Vienkārši pievieno zemāk redzamai pamācībai pēc sviesta kulšanas jebkuras vēlamās sastāvdaļas – himalaju sāli, ķiplokus, dilles un citus garšaugus, un kārtīgi tos iejauc masā.

Lai pagatavotu sviestu, vienīgā sastāvdaļa, kas nepieciešama, ir saldais krējums! To vari kult, intensīvi maisīt vai pat kratīt aizvākotā, tīrā burkā. Saldo krējumu jākuļ tik ilgi, kamēr tas sabiezē un izveidojas sviests un atdalās šķidrums. To jānolej, sviesta masu jāizspiež. Lai sviests uzglabātos ilgāk, pēc tam masu var noskalot un izspiest lieko ūdeni, tomēr tas lieliski garšo arī bez skalošanas.

Zemāk noskaties vairākas pamācības, kā pašam pagatavot sviestu.

Izmēģini arī kādu no šim receptēm:

Sviests, foto - rodeopix in Pixabay

Sviests, foto - rodeopix in Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas