Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Šefpavārs Lauris Aleksejevs beidzot izskaidro, ar ko atšķiras ēdnīca no restorāna

Lauris Aleksejevs, STV Pirmā!, ekrānšāviņš

Lauris Aleksejevs, STV Pirmā!, ekrānšāviņš

Otrdienas vakarā viesojoties pie košajām draudzenēm – Dagmāras Legantes – Celmiņas, Kristīnes Virsnītes un Sandas Dejus televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šovā “Kad viņas satiekas,” populārais šefpavārs Lauris Aleksejevs ne tikai ļāvies dāmu izaicinājumam un būs gatavs atklāt restorānu aizkulises un to, kā tiek galā ar kaprīziem klientiem, bet arī izskaidros, kā tad īsti atšķirt ēdnīcu no kafejnīcas un restorāna?

“Ēdnīca tā ir vieta, kur saņem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs, bet restorānā tad ņem to katliņu un katram maisi. Protams, kaut kādas sagataves jau arī ir.” Vienkāršu patiesību, kas raisījusi ne mazums mulsuma, izskaidros šefpavārs, piebilstot: “Ēdnīca nav jāuztver kā kaut kas slikts. Tur pieejamas tādas klasiskas vērtības kā biešu zupa, skābu kāpostu zupa, kijevas kotlete.” Tomēr vaicāts, vai šefpavārs būtu mierā, ja viņa uzņēmumu nodēvētu par “ēdnīcu”, Lauris neslēps, ka par to diez vai būtu sajūsmā.

Raidījums "Kad viņas satiekas" otrdienās 21:35 telekanālā STV pirmā!

Izlasi arī citus interesantus rakstus:
Lauris Aleksejevs, STV Pirmā!, ekrānšāviņš

Lauris Aleksejevs, STV Pirmā!, ekrānšāviņš

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas