Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Smeķīgais cūkas stilbiņš medus - apelsīna mērcē

Cūkas stilbiņš medus - apelsīna mērcē, ekrānuzņēmums

Cūkas stilbiņš medus - apelsīna mērcē, ekrānuzņēmums

Kad gribas kārtīgas vakariņas, pagatavo smeķīgu krāsnī ceptu cūkas stibu! Tas ir tik garšīgs, ka mēli norīt var!

Nepieciešams:

  • Cūkas stilbs
  • Zaļumi pēc vēlēšanās
  • Burkāns, 1 gab.
  • Sīpols, 1 gab.
  • Ķiploki - 3 daiviņas
  • Lauru lapas, 2 gab.
  • 1 apelsīna miziņa
  • Melnā tēja, 1 ēd.k
  • Melnie pipari, 8 – 10 gab.
  • Sāls, 1 ēd.k. vai pēc garšas

Mērcei:

  • Medus, 1 ēd.k
  • Sinepes, 1 ēd.k
  • Augu eļļa, 2 ēd.k.
  • 1/2 apelsīna sula
  • Sāls, šķipsna

Pagatavošana:

Katlā liek zaļumus, cūkas kāju, sagrieztu burkānu un sīpolu, kā arī pārējās garšvielas. Visu pārlej ar ūdeni un liek vārīties uz nelielas uguns apmēram 2,5 - 3 stundas.

Mērcei sajauc visas sastāvdaļas. Cepamajā pannā ieklāj cepampapīru, liek uz tā izvārīto cūkas kāju, pārlej ar mērci un liek cepties 180C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.

Padoms: lai gaļa no kaula neatdalītos un cūkas stilbs neizjuktu, ņemot laukā no katla, to nedaudz jāatdzesē.

Labu apetīti!

Pagatavo arī:

Cūkas stilbiņš medus - apelsīna mērcē, ekrānuzņēmums

Cūkas stilbiņš medus - apelsīna mērcē, ekrānuzņēmums

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas