Kad
šķiet, ka visi cūkgaļas ēdieni jau apnikuši, bet vēlme uzēst gaļu ir palikusi,
pienācis īstais laiks pagatavot sulīgo cūkgaļas rullīšus.
Nepieciešams :
- 500 gr. Cūkgaļas kakla karbonādes
- 1 paciņa krēmsiera
- Augu vai rapšu eļļa
- 3 sīpoli
- 4 sarkanās paprikas
- Garšaugi pēc vēlmēm
- Šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
Karbonādes gabalu sagriež šķēlēs un izklapē. Iesmērē ar krēmsieru. Pa virsu kārto smalki sagrieztus sīplolus, papriku un zaļumus. Sarullē.
Cepampanā ieklāj folliju un tās izkārto rullīšus. Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes.
Izmēģini arī :
- Gardie vistas filejas rullīši
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas