Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Padomi, kā un kādu pannu izvēlēties

Panna, bez šaubām, ir neaizstājams katras mājas atribūts, un nav svarīgi, vai jūs gatavojat reizi nedēļā vai esat īsts mājas šefpavārs. Pārdošanā jūs atradīsiet plašu pannu izvēli, kuru cena svārstās no desmit līdz vairākiem simtiem eiro - tātad, kā izlemt, kura panna ne tikai vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, bet ir arī droša lietošanai? Apskatīsim, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties pannu, kas ļaus jums izbaudīt gatavošanas procesu.

Jūsu gatavošanas paradumi

  • Vai jūs gatavojat ēdienu vairāku cilvēku ģimenei?
  • Cik pannu jums parasti ir nepieciešams vienā ēdiena gatavošanā?
  • Ko jūs parasti gatavojat uz pannas?

Saprotams, ka, gatavojot ēdienu, vienai personai var pietikt ar vienu nelielu pannu, kuras diametrs ir aptuveni 24 centimetri, un tiem, kas ražo, vismaz četru cilvēku ģimenei būs nepieciešama lielāka vai pat dažāda veida pannas, kas pielāgotas liešanas vai noteiktu mērču pagatavošanai. Tiem, kam patīk gatavot gaļas ēdienus vai sautējumus, ir vērts iegādāties emaljētu čuguna pannu, ko raksturo izturība. Vai varbūt jūs meklējat pannu, kuru varat izmantot arī ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī? Kad būsi izdomājis savus gatavošanas paradumus, uzzināsi, kāda veida pannas tavā virtuvē trūkst – atradīsi plašu premium klases cepšanas un servēšanas pannu klāstu visām tavām vajadzībām.

Pannas vāks

Vēl viens īpaši svarīgs aspekts, kas jāņem vērā, ir pannas pārklājums. Rūpējoties par savu veselību, izvēlieties uzticamus pannu ražotājus, kuri savu produktu ražošanā izmanto videi un cilvēkiem drošus materiālus. Viena no populārākajām iespējām ir čuguna pannas, kas ir izturīgas pret skrāpējumiem un kalpo daudzus gadus. Ir arī droši izmantot nerūsējošā tērauda pannas, kas, lai gan ir mazāk novērtētas, ir ārkārtīgi izturīgas un daudzpusīgas, un alumīnija pannas ar keramikas pārklājumu lieliski sakarst, sadala siltumu un var tikt izmantotas ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī. Pannas pārklājums un tā sagatavošana arī nosaka, vai to būs viegli tīrīt un cik daudz eļļas jūs izmantosiet cepšanai.

Pannas forma un rokturis

Pannas forma un dziļums nav dizaina risinājumi, bet gan ļoti pārdomātas detaļas, kurām ir savs mērķis. Varbūt jūsu uzmanību piesaistīs panna ar diviem rokturiem un ielejot spārnus: šīs priekšrocības ļaus jums to ērti paņemt, pārnest uz vakariņu galdu un ielej tikko pagatavoto mērci. Gaļas cienītāji var ieguldīt klasiskā kvadrātveida grila pannā ar kniedēm, un tiem, kas vēlas pagatavot vienas pannas ēdienu, piemēram, Wok nūdeles ar dārzeņiem, vajadzētu meklēt pannu, kas īpaši paredzēta Āzijas virtuvei.

Tomēr pirms pannas iegādes novērtējiet arī tās rokturi. Augstas kvalitātes un izturīgo pannu raksturo izturīgs un karstumizturīgs kniedēts rokturis, kuru ir ērti satvert.

Universālās pannas

Šodien, pieaugot indukcijas plīšu popularitātei, vislabāk ir izvēlēties tādu pannu, kuru var izmantot gan uz elektriskās, gan uz indukcijas vai gāzes plīts. Pēc universālas pannas iegādes, kas ir piemērota visu veidu krāsnīm, jums nav jāuztraucas par dzīvesvietas maiņu vai mājas virtuves sadzīves tehnikas atjaunināšanu.

Vai palīdzējām jums izvēlēties?

Augstas kvalitātes panna, kas atbilst jūsu kulinārijas paradumiem, neapšaubāmi uzlabos jūsu gatavošanas pieredzi. Un, ja jūs joprojām neesat pārliecināts par to, kuru pannu jums vajadzētu iegādāties, mēs iesakām justies brīvi konsultēties, interesēties un ņemt vērā pircēju pieredzi, kas var palīdzēt jums pieņemt lēmumu. Novēlam patīkamu gatavošanu!

Foto: Kelly, Pexels.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas