Kā iepakot dažādus produktus, lai tie pie pircēja nonāktu svaigi?

Photo by Elaine Casap on Unsplash

Kā uzturēt pārtikas produktus svaigus un veselus - no to iepakošanas brīža līdz celšanai galdā? Iepakojumam ir liela nozīme produktu uzglabāšanā, jo ikviens produkta ražošanas, pakošanas un realizācijas posms ir saistīts ar risku sabojāt produktu. Piemērots iepakojums mazina iespēju sabojāt produktus, tos transportējot, izvietojot tirdzniecības vietās un tirgojot. Katrai produktu grupai ir nepieciešami savs iepakojuma materiāls un iepakošanas veids.  

Ja ražo un tirgo kādu no sekojošām produktu grupām, pievērs uzmanību! Katrai no tām ir savs piemērotākais iepakojuma veids atkarībā no iepakošanas prasībām: PE vai Twin-Bag plēves maisi, tīkla maisi, kartona paplātītes, kā arī citi risinājumi. 

  • āboli un bumbieri
  • cigoriņi un puravi
  • citrusaugļi
  • dzīvnieku barība
  • graudi un milti
  • jūras veltes
  • kafija un tēja
  • kāposti, kartupeļi un burkāni
  • ķimikālijas un būvmateriāli
  • malka
  • ogas
  • rieksti
  • salāti un garšaugi
  • sēklas
  • sīpoli un ķiploki
  • tomāti

SIA "Rumeks NNZ" ir starptautisks uzņēmums, kas kopš 1922. gada piedāvā dažādus iepakošanas un uzglabāšanas materiālus šīm un citām produktu grupām. Piedāvājumā gan papīra, gan poliprēna, gan Big Bag maisi dārzeņu un augļu iepakošanai, gan malkas maisi, kā arī citi iepakošanas risinājumi.