Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā pašam pagatavot gvakamoli?

Gvakamole ir ļoti iecienīta gan kā mērce kukurūzas čipsiem un maizes grauzdiņiem, gan arī kā piedeva tortiljām. Gvakamoli patiesībā ir salīdzinoši vienkārši pagatavot arī mājas apstākļos. Lūk, Gvakamoles recepte:

Nepieciešams:

2 gatavi avokādo

1 tomāts

Citrona vai laima sula

Kinza

Sāls

Ķiploks

Sīpols

Čili

Pagatavošana:

Avokādo nomizo, sagriež smalkos gabaliņos un pēc tam saspaida kārtīgi ar dakšiņu, līdz veidojas pastas veida masa. Tomātu sagriež smalkos, smalkos gabaliņos. Ļoti smalki sagriež arī sīpolu, kinzu un čili. Ķiploku izspiež caur spiedi. Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Pievieno nedaudz citrona vai laima sulu un sāli pēc garšas! Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Gardā avokādo uzkoda

Ar gvakamoli un tīģergarnelēm pildītas batātes

Veselīgais ķirbju un burkānu biezenis

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas