Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Aroniju, ābolu un cidoniju ievārījums

Aronijas, Photo by Kat von Wood on Unsplash

Aronijas, Photo by Kat von Wood on Unsplash

Kur likt lielo aroniju, ābolu un cidoniju ražu? Protams, ka ievārījumā! Pagatavo ļoti garšīgu ievārījumu no šiem trim dārza labumiem!

Nepieciešams:

  • Aronijas, 600 g
  • Āboli, 1 kg
  • Cidonijas, 1 kg
  • Cukurs, 2 – 2,5 kg
  • Ūdens, 200 ml

Pagatavošana:

Aronijas, cidonijas un ābolus nomazgā. Ābolus un cidonijas nomizo, izņem serdes un sagriež šķēlītēs. Aronijas lieka katlā, pielej aptuveni glāzi ūdens un vāra uz nelielas uguns. Kad aronijas sāk izšķīst, pievieno cukuru, pavāra vēl 10 minūtes, pēc tam pievieno ābolus un cidonijas un vāra tik ilgi, kamēr cidonijas kļūst caurspīdīgas. Pārbaudīt ievārījuma gatavību var uzpilinot to nedaudz uz šķīvja. Ja tas sarecē, tad ievārījumu var pildīt iepriekš sterilizētās burkās un cieši aizvākot.

Lasi arī:

Aronijas, Photo by Kat von Wood on Unsplash

Aronijas, Photo by Kat von Wood on Unsplash

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas