Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Bērzlapju karbonādes

Bērzlape, Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Bērzlape, Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Bērzlapju karbonādes ir ne tikai ļoti garšīgas, bet arī ļoti iecienītas jau no sentēvu laikiem, turklāt noteikti viens no labākajiem recepšu veidiem, kā pagatavot bērzlapes. Šīs karbonādes noteikti novērtē arī veģetārieši.

Nepieciešams:

  • Bērzlapes – lielas, gatavas, veselas (bez tārpiem);
  • Milti panēšanai;
  • Olas;
  • Sāls;
  • Eļļa;
  • Sviests.

Pagatavošana:

Bērzlapes notīra, nogriež kātiņu, notīra cepurītes no plēves un nedaudz pārkaisa ar sāli. Olas sakuļ un pievieno nedaudz sāli. Pannā izkausē sviestu un pielej tikpat daudz eļļu. Sēnes apviļā olā, miltos, vēlreiz olā un cep uzkarsētā sviestā / eļļā līdz zeltaini brūnās sēņu karbonādes ir gatavas.

Lasi arī:

Bērzlape, Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Bērzlape, Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas