Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Brūklenes, dzērvenes, cidonijas šokolādē

Brūklenes, dzērvenes un cidonijas tev šķiet par skābu? Tad pagatavo tās šokolādē! Šis našķis noteikti garšos visiem – gan pieaugušiem, gan bērniem! Tik piekodini, lai tām nevis noēd šokolādi, bet ēd kopā – garšas ziņā tas būs īsts “spridzeklis”, kurā skābais ar saldo veidos nepārspējami izcilu kombināciju!

Nepieciešams:

Šokolāde (pēc vēlēšanās – tumšā, piena vai baltā)

Brūklenes, dzērvenes vai cidonijas

Pagatavošana:

Dzērvenes vai brūklenes noskalo un nosusina. Cidonijas nomizo, izgriež serdi un sagriež nelielos kubiciņos vai šķēlītēs. Šokolādi izkausē ūdens peldē un tajā ieber sagatavotās ogas vai cidonijas. Kārtīgi apviļā un pa vienai izņem, izkārtojot uz cepamā papīra. Ievieto ledusskapī, kamēr šokolāde sastingst un var mieloties!

Lasi arī:

Bonusā noskaties Našķoties Zanes gardo dubultās šokolādes pīrāga pagatavošanu!

Brūklenes, dzērvenes, cidonijas šokolādē, Image by ExplorerBob from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas