Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Recepte: Madaras Biedriņas cūkgaļas medaljoni ar āboliem un sidru

Madaras Biedriņas cūkgaļas medaljoni ar āboliem un sidru, "STV Pirmā!" šova "Kad viņas satiekas" ekrānšāviņš

Madaras Biedriņas cūkgaļas medaljoni ar āboliem un sidru, "STV Pirmā!" šova "Kad viņas satiekas" ekrānšāviņš

Tā kā jāsvin Adventes un tuvojas Ziemassvētki, “STV Pirmā!” sarunu šova "Kad viņas satiekas" ēdiena baudu eksperte Madara Biedriņa iesaka izmēģināt šo vienkāršo cūkgaļas recepti, kas ļoti noderēs aukstajām ziemas dienām un vakariem, lain palutinātu gan sevi, gan mīļos. Seko receptei un ēd gardu muti!

Sastāvdaļas:

  • Cūkgaļas fileja 200 g
  • Āboli ("Granny Smith" vai jebkura cita skābā šķirne) 150 g
  • Šalotes sīpoli 100 g
  • Ābolu sidrs (sauss) 150 ml
  • Saldais krējums 150 ml
  • Eļļa cepšanai 50 g
  • Sāls/pipari pēc garšas
  • Zaļās pupiņas (blanšētas) 200 g
  • Sviests cepšanai 40 g

Pagatavošana:

Cūkgaļas fileju nosusina ar papīra dvieļiem un sagriež vienādos medaljonos.

Uz ļoti karstas pannas tos apcep no katras puses līdz tie ir kļuvuši zeltaini brūni - apmēram 2 minūtes no katras puses.

Noņem medaljonus no pannas. Uz tās pašas pannas apcep šalotes sīpolus līdz zeltaini brūni. Klāt pievieno sidru un sutina līdz izgaro alkohols. Tad pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus (nemizotus).

Tad visam pievieno saldo krējumu un pieliek klāt medaljonus. Sutina 5-7 minūtes līdz krējums sabiezē. Pievieno sāli un piparus.

Blanšētās pupiņas, uz citas pannas, apcep sviestā. Pievieno sāli un piparus.

Visu liek uz šķīvja un pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Zemāk skaties 1188 Play video, kurā madara Biedriņa kopā ar kulināri Annu Pannu jeb Annu Birmani gatavo pēc šīs receptes, parāda rezultātu, kā arī apspriež, par ko būs slavenības jaunā pavārgrāmata!

Lasi arī šo:

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...