Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Madaras Biedriņas šokolādes ķiršu kūka

Kad ir svētki vai vienkārši gribas kaut ko ļoti garšīgu, izmēģini šo sarunu šova "Kad viņas satiekas" vadītājas Madaras Biedriņas pārbaudīto recepti īpaši šokolādīgai ķiršu kūkai, kas garšos gan maziem, gan lieliem! Seko norādījumiem un ķeries klāt.

Sastāvdaļas:

  • Cukurs 200 g
  • Šokolādes gabaliņi desertiem 50 g
  • Tumšā šokolāde (70%)
  • Vaniļas ekstrakts 1 tējkarote
  • Milti (var izmantot arī mandeļu miltus)
  • Cepampulveris 1 tējkarote
  • Saldēti ķirši 350 g
  • Svaigi ķirši (ja nav pieejami, var izmantot arī saldētos) 20 g
  • Kakao pulveris 50 g
  • Sviests 200 g

Pagatavošana:

Sviestu sajauc kopā ar cukuru un kuļ līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno vaniļas ekstraktu.

Pievieno olas. Lēnam kuļ.

Sajauc kopā miltus, kakao pulveri un cepampulveri.

Sausās sastāvdaļas sajauc kopā ar sviesta un olu masu.

Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un lej klāt masai. Maisa līdz viss sajaucies kopā vienmērīgā konsistencē.

Pievieno šokolādes gabaliņus un saldētos ķiršus.

Cepamo veidi iesmērē ar sviestu. Tajā vienmērīgi ielej šokolādes masu un pāri kārto ķiršus.

Cep 150 grādos 45 minūtes.

Var pasniegt gan karstu ar saldējumu, gan aukstu.

Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Madara Biedriņa māca šo kūku pagatavot slavenajam pašmāju mūziķim Gatim Irbem, kurš pazīstams arī kā Mesa vai Gacho. Reperis intervijā arī atklāti runā par sava skatuves vārda maiņu un to, ko viņš domā par hiphopa industriju Latvijā.

Lasi arī šo:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas