Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Čili ar ziedkāpostiem un kakao

Čili. Foto: @pipars.lv/Instagram

Čili. Foto: @pipars.lv/Instagram

Ēdiens, kuru izdosies gana ātri pagatavot un apmierināts būs ikviens. Viens svarīgs aspekts – šī čili pagatavošana arī ir ļoti ekonomiska. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @pipars.lv.

Nepieciešams:

  • 500g ziedkāposts;
  • 800g konservēti tomāti;
  • 400g konservētas pupiņas;
  • 1 sarkana paprika;
  • 2 vidēji burkāni;
  • 1 sīpols;
  • 1 ēd.k. kakao pulveris bez cukura;
  • čili pipars;
  • 1 lauru lapa;
  • 3 smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls;
Pagatavošana:

Burkānus un papriku nomizo/iztīra un sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež pēc iespējas smalāk. Ziedkāpostu sadala pēc iespējas mazākos ziediņos. Čili piparu sagriež smalkāk – ja bail, ka būs pārāk ass, sēkliņas izņem.

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē 2 ēd.k. eļļas un apcep tajā sīpolu un burkānus. Ja vēlies pievienot gaļu, tad gaļu pievieno tagad un arī to apcep. Tad pievieno papriku, cep vēl 3-4 min. Pievieno ziedkāpostus, lauru lapu, piparus. Pievieno ūdeni - ūdenim jābūt tik daudz, lai tikko noklāj saturu. Apsedz ar vāku un sautē līdz dārzeņi ir mīksti, apm. 20 min.

Tad pievieno pēc garšas sāli, konservētus tomātus, kakao pulveri, čili un konservētas pupiņas. Apmaisa. Sautē vēl minūtes 10.

Pasniedz karstu ar krējumu. Pēc savas gaumes var pievienot zaļumus.

Pagatavo arī:

Recepte: Brokastu tortilju sacepums

Recepte: Vistas iesmiņš ar dārzeņiem

Recepte: Vistas filejas plācenīši

Čili. Foto: @pipars.lv/Instagram

Čili. Foto: @pipars.lv/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas