Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Svētku recepte: Rabarberu pīrāgs ar olbaltuma virskārtu

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Šis ir maģisks laiks, kad zeme mostas no ziemas miega un, izejot dārzā, tā vien raisās idejas, ko gardu šodien pagatavot. Laiks izmantot leknos rabarberu kātus! Citas tikpat garšīgas receptes meklē Instagram profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

pamatnei:

  • 75g sviesta;
  • 50g cukura vai stēvijas;
  • 2 olu dzeltenumi;
  • 150g miltu;
  • Šķipsniņa vaniļas/vaniļas cukura.
pildījumam:
  • 2–3 vidēji rabarberu kāti;
  • 2 olu baltumi;
  • 300g skābais krējums;
  • Saldinātājs (pēc garšas, bet vairāk saldāku, jo rabarberi ir paskābi).
!Ja gribas saturīgāku virskārtu, iemaisa ēdamkaroti cietes.

Pagatavošana:

Pagatavo pamatnei mīklu, visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā, uztaisa kā pabiezu pankūku un liek ledusskapī sastingt.

Rabarberus nomizo/sagriež.

Bļodā viegli sakuļ olbaltumu ar krējumu un saldinātāju.

Pamatnē liek mīklu, uztaisa maliņas, ber iekšā rabarberus un pārlej ar krēmu.

Cep 180 grādos 35–40 min.

Atdzesē un bauda!


Izmēģini arī šīs lieliskās receptes:

Visvienkāršākā rabarberu plātsmaizes recepte

Ātrās rabarberu plātsmaizes recepte

Rabarberu - apelsīnu ievārījums: recepte

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas