Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Asnate Rancāne atklāj, kā cepusi maizi ar zemes garšu

Kopā ar slavenībām atmini zinātniskā valodā uzrakstītas tautasdziesmas

Noslēdzošajā patriotu nedēļās raidījumā horeogrāfs Agris Daņiļevičs visus uzņem savā dzimtas īpašumā Lēdurgā. Slavenības ciemiņiem būs sagādājušas ne tikai gardas maltītes, bet arī smieklu devu. Pirms izklaides gan visi dalīsies sirsnīgās – Latvijas garšu saturošās – sarunās.

Asnate Rancāne stāsta:

Tas ir apbrīnojami, kādas mums latviešiem ir tās maizes receptes katrai saimniecei saglabājušās.

"Es esmu izgājusi cauri visam tam procesam, sākot no rudzu pļaušanas ar sirpi. Mēs ar tiem neasajiem sirpjiem, kas bēniņos ir atrasti, dabūjām tos rudzus ārā ar visām saknēm. Izmalām tos graudus – mums klāt bija zemes garša. Mēs to maizīti izcepām – sajūta, ka mēs zobus ar to zemīti arī uzasinājām.

Maizi uzcept – tas nav internetā vienkārši atrast kādu recepti!"

Cik augstā godā maizīti tur pārējie vakariņa viesi, skaties video!

Lasi arī:

Grupas "Tautumeitas" virzošajam spēkam Asnatei Rancānei diagnosticēta multiplā skleroze

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas