Visas krāsas un garšas vienā pannā! Dārzeņi, Indijas rieksti un nūdeles apvienojas ar tahini un sojas mērci, radot krēmīgu, riekstainu un sātīgu vok ēdienu. Kraukšķīgi, aromātiski un gatavs dažu minūšu laikā – tieši tā, kā vajag pēc garas dienas.
Nepieciešams (visas nepieciešamās sastāvdaļas meklē veikalā RIMI):
- Tahini;
- Sojas mērce;
- Kukurūza;
- Pasta jau novārīta;
- Pastinaks;
- Burkāni;
- Lociņi;
- Sēnes;
- Indijas rieksti;
- Kāposti;
- Selerija
- Paprika;
- Ķiploks;
- Zaļie zirnīši;
- Kinza;
- Kukurūzas matiņi;
- Sojas mērce.
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sagriež gabaliņos.
Pannu uzsilda un uzlej eļļu – ļauj tai uzsilt.
Pievieno ķiploku, sīpolu, seleriju, burkānu un pastinaku – visu liek pakāpeniski, lai panna nezaudē savu karstumu. Visu apcep.
Kad eļļas tauki uzsūkti, pievieno riekstus, visu sacep.
Visu sastumj vienā pannas pusē un tukšajā pusē uzlej eļļu un apcep sēnes – nemaisa! Ļauj tām aprauties.
Pēc tam pievieno kukurūzu – sacep visu kopā.
Pievieno izvārītas nūdeles un ļauj tām apviļāties eļļā, visu apmaisot.
Pievieno zaļos zirnīšus, kinzu.
Samazina pannai temperatūru un pielej klāt sojas mērci un tahini.
Pārber ar zaļumiem un gatavs!
Ja tev radās kādas neskaidrības par pagatavošanas gaitu, skaties video!
Izmēģini arī:
Kraukšķīgi cepti saspiestie kartupeļi – ātri un vienkārši
Lai māja smaržo pēc Itālijas! Knifiņi ceļā uz lielisku pesto

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play
