Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Cepeškrāsnī ceptas jūras ķemmītes ar sieru

Jūras ķemmītes ir ārkārtīgi veselīgs un uzturvielām bagāts produkts. Lai arī varētu šķist, ka jūras ķemmīšu pagatavošana ir sarežģīts process, tā nebūt nav. Tāpat arī to pagatavošana nebūt neaizņem pārāk daudz laika.

Nepieciešams:

  • Jūras ķemmītes vākos
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Sviests
  • Ķiploki
  • Sauss baltvīns
  • Siers ( vēlams Parmezāns)

Pagatavošana: Jūras ķemmītes vākos kārto uz cepešpannas. Ķemmītes nedaudz apslaka ar citronu sulu, svaigi saspiestu ķiploku un citronpipariem. Pārcel ar sausu baltvīnu. Pārkaisa ar rīvētu sieru. Ķemmītes liek cepeškrāsnī, kura sakarsēta līdz 180 grādiem un cep 10 – 15 minūtes, līdz siers izkusis un tam pamazām sāk veidoties brūna cepurīte. Pasniedzam siltas un klāt piedzeram atlikušo baltvīnu. Lai labi garšo.

Iesakām :

- Lieliska recepte olu kultenim ar jūras ezi

- Madaras biedriņas jūras velšu zupa

- Izcilas receptes zibju un jūras velšu pagatavošanai

Starp citu - vai atceries, kā Magoni kādā šikā restorānā nobiedēja Jūras ķemmītes un to cena?

Ekrānšāviņš. Raidījums '' Vakariņš ar savējiem''

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas