Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Gardāk nevar būt! Recepte lieliskam persiku sacepumam

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Šis ir īstais laiks, lai baudītu gardus persikus. Ja apnicis tos ēst svaigā veidā, izmēģini šo ātri pagatavojamo sacepumu – mājnieki noteikti būs sajūsmā par tik lielisku desertu! Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram kontā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • 4 – 5 persiki (var pievieno vēl sauju ogu);
  • 50 – 100 g kļavu sīrupa, medus vai cukura;
  • Vaniļas cukurs;
  • 150 g miltu;
  • 120 ml piena;
  • 100 g cukura;
  • 100 g sviesta;
  • 2 tējkarotes cepamais pulveris;
  • Šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:

1. Persikus nomizo, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs, bet cepam traukā, pārlej ar kļavu sīrupu, medu vai cukuru un vaniļas cukuru. Pamīšus var pievienot arī ogas.

2. Bļodā sajauc miltus ar cukuru, cepamo pulveri, sāli un sviestu, samīca līdz drumstalām. Tālāk pievieno pienu, izmaisa un liek mīklas piciņas un augļiem.

3. Cep 175 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī 40 – 45 minūtes.

Pasniedz ar saldējumu vai bauda tā pat, kā arī persiku vietā var izmantot jebkurus citus augļus!

Izmēģini arī:

Recepte: Vienkārša un maciņam draudzīga biskvītkūka – gatava nieka pusstundā

Recepte: Pārsteidzoši sulīgs kabaču braunijs ar šokolādi

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas