Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Garšas baudījums katrā gabaliņā – plūmju drumstalu deserts

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Rudens ir īstais laiks, kad baudīt plūmju desertus. Šajā reizē izmēģini ko pavisam kraukšķīgu, sulīgu un bezgala gardu!

Nepieciešams:

  • 400 g plūmju;
  • 150 g auzu miltu;
  • 80 g sviesta;
  • 60 g brūnā cukura;
  • 35 g auzu pārslu;
  • 35 g cukura;
  • Šķipsna sāls;
  • Pūdercukurs.

Pagatavošana:

Bļodā ieber miltus, sāli, cukuru, auzu pārslas un izmaisa. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vēsu sviestu un ar rokām samīca drumstalās. Cepamtraukā izkārto plūmju pusītes un pārber ar brūno cukuru. Pēc tam pārber sagatavotās drumstalas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes. Kad deserts atdzisis, pārkaisa ar pūdercukuru.


Izmēģini arī:

Vecmammas ābolu kēkss – rudens smarža, kas vienmēr atgādina mājas

Laiks panašķoties: biezpiena kūka ar šokolādes pamatni

Gardāk nevar būt! Vārītā iebiezinātā piena ābolu pīrāgs

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas