Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Īsts šedevrs! Mika Dukura recepte pelmeņiem ar puķkāpostiem

Mārtiņš Sirmais atklāj, kas ir pats svarīgākais, vārot pelmeņus

Miks Dukurs, talantīgais mūziķis, lieliski pārvalda virtuvi. Viņš piedāvā savu unikālo pelmeņu recepti ar puķkāpostiem. Ar radošo pieeju, kas viņam raksturīga mūzikā, Miks ir radījis kulināro kompozīciju, kas apvieno svaigus un veselīgus produktus. Šis ēdiens ir ne tikai garšīgs, bet arī pilns ar mīlestību pret ēdienu.

Lai pagatavotu pelmeņus Mika gaumē, tev būs nepieciešams:

  • Tavi mīļākie pelmeņi;
  • Puķkāposts;
  • Eļļa;
  • Lauru lapas;
  • Citronpipari;
  • Krējums.

Pagatavošana:

Vārošā ūdenī ieliek vārīties puķkāposta ziedkopas, pievieno nedaudz eļļas un lauru lapas.

Kad puķāposti drusku apvārījušies, pievieno arī pelmeņus. Vāra līdz tie gatavi.

Pasniedz ar krējumu un citronpipariem!

Kā pelmeņus gatavo Mārtiņš Sirmais, skaties video!

Izmēģini arī:

Dr. Sirmā priekšlikumi perfekti izceptam ķirbim

Nost ar zivi folijā! Kāpēc, skaidro Dr. Sirmais!

Ātra vakariņu recepte: dārzeņi ar malto gaļu

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas