Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Jāņu dienas zupa no pāri palikušajiem šašlikiem – nudien gardi!

Ilustratīvs attēls. Foto: Chat GPT

Ilustratīvs attēls. Foto: Chat GPT

Pēc svētkiem atlikušais šašliks pārtop par īstu garšas baudījumu – šī sātīgā zupa apvieno dūmakainu gaļas aromātu, dārzeņu saldumu un vieglu pikantumu. Katrs karotes kumoss sasilda kā vasaras vakars pie ugunskura, un vienkāršās sastāvdaļas pārvēršas par sirsnīgu ēdienu.

Nepieciešams:

  • Šašlika gabaliņi (ideāli – no cūkgaļas vai vistas, jau apcepti);
  • Sīpoli, burkāni, paprika;
  • Tomātu pasta vai konservēti tomāti;
  • Kartupelis vai pupiņas (pēc izvēles);
  • Ķiploki, lauru lapa, dilles;
  • Ūdens vai buljons;
  • Čili (pēc izvēles – pikantumam).

Pagatavošana:

1. Apcep sīpolus, burkānus un papriku.

2. Pievieno tomātu pastu, nedaudz apcep.

3. Pielej ūdeni vai buljonu, liek kartupeļus vai pupiņas.

4. Kad kartupeļi mīksti, pievieno sagrieztu šašliku.

5. Pavāri vēl 5–10 minūtes, lai garšas savelkas.

6. Beigās – ķiploks, zaļumi, lauru lapa.

Pasniedz ar rupjmaizi vai skābo krējumu! Šī zupa garšo vēl labāk nākamajā dienā.

Izmēģini arī šīs zupu receptes:

Kā auksto zupu padarīt neaizmirstamu – šefpavāra Sirmā noslēpumi

Izcila frikadeļu zupa – īsts prieks katrā karotē

Ilustratīvs attēls. Foto: Chat GPT

Ilustratīvs attēls. Foto: Chat GPT

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas