Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Jautra Lieldienu uzkoda – olu pūcītes

Foto: ekrānuzņēmums no champagneang/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no champagneang/Instagram

Lieldienas ir laiks, kad mēs vēlamies radīt kaut ko īpašu un jautru, un šīs olu pūcītes ir lielisks veids, kā to izdarīt! Ar šiem vienkāršajiem soļiem tu vari pārsteigt viesus ar savām radošajām un smieklīgajām uzkodām.

Nepieciešams:

  • 6 cieti vārītas olas;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes;
  • 3/4 tējkarotes Dijonas sinepju;
  • šķipsniņa ķiploku pulvera un sāls;
  • melnie piparu graudi (acu veidošanai);
  • neliels burkāns (knābja izveidei).

Pagatavošana:

Nogriez nelielu gabaliņu no 6 cieti vārītām olām pamatnē, lai tās stāvētu taisni. Nogriez olu augšējo trešdaļu un izņem dzeltenumus.

Sajauc dzeltenumus ar 3 ēdamkarotēm majonēzes, 3/4 tējkaroti Dijonas sinepju, šķipsniņu ķiploku pulvera un sāls. Samaisi, līdz masa ir viendabīga.

Piepildi olu baltumus ar dzeltenumu maisījumu un uzliec atpakaļ nogrieztos vāciņus.

Pievieno melnos piparu graudus kā acis un nelielu burkāna trijstūri kā knābi.


Smelies iedvesmu arī:

7 idejas, ko iesākt ar neapēstajām Lieldienu olām

Foto: ekrānuzņēmums no champagneang/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no champagneang/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas