Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā pagatavot lielisku omleti? Mārtiņa Sirmā pārbaudītā metode

Dr. Sirmā atslēga uz gaisīgu omleti: "Uzliec vāku un ievelc elpu!"

Ir ēdieni, kuri pierāda – vienkāršība var būt izcila. Tieši tāda ir Mārtiņa Sirmā omlete: maiga, sviestaini garda un neizskaidrojami gaisīga. Tikai dažas sastāvdaļas, pāris minūtes uz pannas un viens šefpavāra padoms, kas paceļ rezultātu jaunā līmenī. Ja vēlies brokastis, kas izdodas vienmēr, šī recepte ir tieši tas, kas vajadzīgs.

Nepieciešams (visu nepieciešamo atradīsi veikalā RIMI):

  • Olas;
  • Saldais krējums;
  • Sviests;
  • Sāls.

Pagatavošana:

Bļodā iesit olas, tās viegli sakuļ.

Pievieno nedaudz saldo krējumu un samaisa.

Uz pannas izkausē sviestu – mazliet vairāk nekā gribētos.

Kolīdz sviests izkusis, olas lej virsū, pannai uzliek virsū vāku.

Šādi cep līdz omlete nedaudz piecepusies, tad pannu nedaudz pakustina.

Tad omleti pārloka uz pusēm un olas līdz galam pašas pagatavosies.

Ja vēlies ko pievienot omletei – to dari pirms omletes salocīšanas.

Sirmā galvenais padoms – ļauj gatavai omletei atpūsties nedaudz!

Ja vēlies, omletei uzber sāli.

Ja tev radās kāda neskaidrība par gatavošanas gaitu, skaties video!

Izmēģini arī šīs Sirmā receptes:

Plaucētā ola ar Holandes mērci un kūpinātu lasi – Mārtiņa Sirmā brokastu greznība

Ideja ātrām brokastīm – zeltaini franču tosti ar sieru

Suši burgers – recepte, par kuru pārsteigts ir pat Mārtiņš Sirmais

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas