Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ko tādu tu vēl nebūsi ēdis – dauzīto gurķu salāti

Foto: ekrānuzņēmumi no myfoodbloger/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no myfoodbloger/Instagram

Šie dauzīto gurķu salāti nav parastā uzkoda – kraukšķīgi, ar sulīgu skābenumu, vieglu ķiploka raksturu un riekstainu sezama noti. Īpašu garšu tiem sniegs enerģija, ko būsi ieguldījis gurķu dauzīšanā. Ar lielisko recepti savā Instagram dalās ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis.

Nepieciešams:

  • 3–4 garie gurķi;
  • 24 mēnešus noturēts Džiugas siers;
  • sezama sēklas;
  • citrona sula;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • olīveļļa;
  • sāls.

Pagatavošana:

Ņemam mīklas rulli un sadauzām gurķus, tad tos sagriežam gabaliņos.

Pievienojam sezama seklas, var tās pirms tam uzgrauzdēt.

Tad citrona sulu pēc sajūtām.

Piešaujam olīveļļu un rīvētu Džiugas sieru. Ja nepieciešams – pievieno sāli!

Ja nu tomēr tev kārojas kāds marinēts gurķītis – izmēģini šīs receptes:

Vasaras hīts: gardie gurķīši ar krēmīgu, pikantu mērci

Recepte: Skābēti gurķi

Gardākā Žanetes tantes marinēto gurķīšu recepte!

Foto: ekrānuzņēmumi no myfoodbloger/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no myfoodbloger/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas