Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Krēmīgā olu salātu recepte, kas pārliecinās arī skeptiķus

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Šie olu salāti ir krēmīgi, pikanti, atsvaidzinoši un pilni ar garšas niansēm. Ideāli gan sviestmaizēm, gan kā uzkoda uz galda. Ideja, kā apēst daudzās Lieldienu olas!

Nepieciešams:

  • 12 cieti vārītas olas;
  • ½ glāze majonēzes;
  • 1 ēdamkarote dzeltenās sinepes;
  • Šķipsniņa Vorčesteras mērces;
  • 1 ēdamkarote marinētu diļļu gurķu sulas;
  • 1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas;
  • ½ tējkarotes sīpolu pulvera;
  • ½ tējkarotes ķiploku pulvera;
  • ½ tējkarotes kūpinātas paprikas;
  • ½ tējkarotes maltu melno piparu;
  • ¼ tējkarotes sāls;
  • 1 ēdamkarote asās mērces (piemēram, Sriracha vai Frank’s RedHot);
  • 1 ēdamkarote smalki sakapātu diļļu;
  • 1 ēdamkarote smalki sakapātu lociņu;

Pagatavošana:

Sāc ar olām: uzmanīgi atdali dzeltenumus no baltumiem. Baltumus smalki sakapā un liec lielā bļodā.

Dzeltenumu burvība: dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes, Vorčesteras mērci, gurķu un citrona sulu, visas garšvielas un aso mērci.

Samaisi līdz krēmīgumam: izmantojot dakšiņu, saspaidi dzeltenumus un sajauc, līdz iegūta viendabīga, krēmīga masa.

Apvieno: pievieno dzeltenumu krēmu sakapātajiem baltumiem un kārtīgi, bet saudzīgi samaisi.

Atpūtini: liec ledusskapī vismaz uz 1 stundu, lai garšas "sadraudzējas".

Pēdējais pieskāriens: pirms pasniegšanas pievieno sakapātās dilles un lociņus, viegli iecilājot tos salātos.

Izmēģini arī:

Olu receptes Lieldienām – ātri un vienkārši

Garda uzkodu recepte: Avokado un olu smēriņš

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas