Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Lielisku garšu buķete – cepti griķi ar dārzeņiem un riekstiem

Laiks bagātīgām vakariņām – cepti griķi ar dārzeņiem

Šī recepte ir ideāla tiem brīžiem, kad gribas ko siltu, sātīgu un dabisku. Ceptie griķi ar dārzeņiem un valriekstiem apvieno zemes garšas, riekstainu kraukšķīgumu un vieglu saldumu no burkāniem un pastinaka. Aromātiska, krāsaina un veselīga maltīte, kas lieliski iederas gan ikdienā, gan svētdienas pusdienās.

Nepieciešams (visas nepieciešamās sastāvdaļas meklē veikalā RIMI):

  • Zaļie griķi;
  • Pastinaks;
  • Puravs;
  • Burkāni;
  • Ķiploki;
  • Sēnes;
  • Valrieksti;
  • Zaļie zirnīši;
  • Paprika;
  • Sāls, pipari, cukurs.

Pagatavošana:

Izvāra griķus.

Plānās šķēlītēs sagriež pastinaku, puravu, burkānu; sasmalcina ķiploku un sagriež mazākos gabaliņos sēnes. Papriku un zaļo zirnīšu pākstis sagriež gabaliņos.

Uz pannas uzlej eļļu, uzkarsē un uzber ķiplokus. Kad eļļa nedaudz ieguvusi ķiploka aromātu, pievieno valriekstus, puravu, burkānus un visu sacep kopā.

Pievieno pastinaku, apcep; pievieno sēnes – apcep; pievieno papriku un zirņus – apcep.

Plīts temperatūru uzgriež uz maksimālajiem grādiem un pievieno vārītos griķus, pieber sāli, piparus un nedaudz cukuru. Visu samaisa un kārtīgi apcep.

Ja nu radās kādi jautājumi par gatavošanas gaitu – skaties video!

Izmēģini arī:

Kraukšķīgi cepti saspiestie kartupeļi – ātri un vienkārši

Lai māja smaržo pēc Itālijas! Knifiņi ceļā uz lielisku pesto

Ideja lieliskām pankūkām – izvāri tās!

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas