Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Mārtiņa Sirmā ašā recepte – zeltaini kabaču kraukšķīši nieka 10 minūtēs

Mārtiņš Sirmais parāda, kā pareizi pārsist olu

Ātra, vienkārša un neticami garda uzkoda, kas apvieno maigo kabaču sulīgumu ar kraukšķīgu panko–siera garoziņu. Tikai dažas sastāvdaļas, pāris minūtes uz pannas – un aromātiski, zeltaini kabaču gabaliņi ir gatavi! Ideāli gan kā viegla maltīte, gan kā piedeva jebkuram vakariņu galdam.

Nepieciešams (visu nepieciešamo atradīsi veikalā RIMI):

  • Kabači vai cukīni;
  • Olas;
  • Panko rīvmaize;
  • Rīvēts cietais siers;
  • Baltvīna etiķis;
  • Sāls.

Pagatavošana:

Kabačus sagriež ripiņās un apber ar sāli.

Vienā bļodā sajauc rīvmaizi ar rīvēto sieru.

Citā bļodā sajauc olas un pievieno nedaudz baltvīna etiķa.

Kabaču ripiņas iemērc olā, pēc tam rīvmaizes un siera maisījumā un liek uz siltas pannas.

Cep ne visai augstā temperatūrā, līdz kabači kļuvuši zeltaini brūni.

Izmēģini arī šīs Dr. Sirmā receptes:

Karamelizētas bietes ar kazas sieru un ķirbju sēklām – Mārtiņa Sirmā īpašā recepte

Mārtiņa Sirmā mīļākās kartupeļu pankūkas – tādas, kā cep viņa sieva

Padomi, kā pagatavot īstu Boloņas mērci – bez eļļas, bet ar izteiktu garšu

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas