Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Olgas Rajeckas īpašā siļķes kažokā recepte

Olgai Rajeckai ir rūpīgi izstrādāti ēšanas paradumi.

Par tiem viņa stāsta:

"Divas reizes nedēļā ēdu gaļu, vienu – reizi zivi, trīs reizes – zupu, bet katru dienu – olas, svaigus dārzeņus, citronus, ābolus un citus augļus. Ģimenei parasti gatavoju es, sestdienu un svētdienu rīti mums ir īpaši garo brokastu un pārrunu laiks. Draugiem arī gatavoju – svētkos un pēc deju mēģinājumiem, piemēram, skābu kāpostu zupu, kartupeļu kārtojumu, dažādus salātus."

Lai svētki būtu papildināti ar kādu klasisku garšu savienojumu, laiks ķerties klāt siļķei kažokā.

Nepieciešams (3 personām):

  • 3 olas;
  • 2 vidēja;
  • 3 vidēja;
  • 1 vidēja;
  • 200 g skābā krējuma
  • 125 g majonēzes;
  • 3 marinēti gurķi;
  • 90 g siļķes;
  • garšvielas pēc izvēles;
  • sauja sagrieztu lociņu un diļļu.
Pagatavošana:

Novāri bietes, kartupeļus un olas, atdzesē un sarīvē. Sagriez siļķi, sīpolus, zaļumus. Sarīvē marinēto gurķi. Majonēzi sajauc ar krējumu un garšvielām.

Kārto siļķi traukā: liec siļķi, tad sīpolus, daļu kartupeļu, daļu mērces. Sajauc bietes ar ēdamkaroti mērces, kārto pa virsu. Liec pārējos kartupeļus, mērci, pa virsu – olas un zaļumus.

Izmēģini arī kādu no šīm receptēm:

Recepte – dāvanas ideja: Apelsīnu konfektes

Recepte: sulīgi un gardi štovētie kāposti svētku galdam

Recepte: Kārtainie biezpiena salāti

Vakariņas PA LĒTO | Popdīva Olga gatavo svētku siļķi kažokā | Tradicionāla svētku recepte

Publicitātes foto

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas