Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Oriģināla uzkoda – pieneņu karbonādes

Foto: ekrānuzņēmums no jushkapadrushka/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no jushkapadrushka/Instagram

Kad pļavas sāk dzelteni ziedēt, pienāk laiks piedzīvot ko patiesi neparastu – kraukšķīgas pieneņu galviņas zeltainā mīklas mētelītī. Šī oriģinālā uzkoda apvieno bērnības atmiņas par pieneņu pļavām ar pārsteidzošu garšas baudījumu. Viegli pikanta, pateicoties paprikai un sālim, un patīkami kraukšķīga – lielisks veids, kā pārsteigt gan sevi, gan viesus ar dabas veltēm pavisam jaunā veidolā. Šo interesanto recepti piedāvā ēdiena blogere Juška Padruška.

Nepieciešams:

  • Pieneņu ziedi;
  • Milti;
  • Sāls;
  • Paprika;
  • Ūdens;
  • Ola;
  • Eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

Saplūc pieneņu galviņas, tās cītīgi noskalo.

Šķīvī ber miltus un sajauc ar sāli un papriku. Pielej nedaudz ūdeni un pieliek klāt vienu olu.

Visu samaisa kopīgā masā.

Katru ziedu iemērc mīklā un liek cepties uz pannas līdz ziedi kļuvuši zeltaini brūni.


Foto: ekrānuzņēmums no jushkapadrushka/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no jushkapadrushka/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas