Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pavasarīgi salāti: garneles ar zaļumiem

Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram

Pavasaris ir laiks, kad daba mostas un uzplaukst svaigums. Šie pavasarīgie salāti ar garnelēm un zaļumiem ir lieliska izvēle, lai izbaudītu sezonas svaigumu un vieglumu. Ar bagātīgu garšu kombināciju un svaigiem dārzeņiem šie salāti ir ideāli piemēroti gan kā viegls ēdiens, gan kā svētku galda papildinājums.

Nepieciešams:

  • 450 g garšvielās vārītas garneles;
  • 1/2 glāze smalki sagriezta sarkanā paprika;
  • 1/2 glāze smalki sagriezta selerija;
  • 1/2 glāze smalki sagriezta sīpola;
  • 1/2 glāze (100 grami) majonēzes;
  • 2 ēdamkarotes svaiga citrona sulas;
  • 1/4 glāze rupji sakapātas svaigas dilles;
  • 1/4 tējkarotes smalkā jūras sāls;
  • nedaudz melnie pipari.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sagriez, ja vēl to neesi izdarījis, samaisi vienā lielā bļodā un gatavs!


Izmēģini arī:

Popularitāti gūst pikniki, kur ēdienu gatavo uz griliem, izmantojot grilgāzi: 5 receptes iedvesmai

Mārtiņā Sirmā padoms – nepērc saldētas garneles

Recepte: Garneļu salāti

Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas