
Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram
Pavasaris ir laiks, kad daba mostas un uzplaukst svaigums. Šie pavasarīgie salāti ar garnelēm un zaļumiem ir lieliska izvēle, lai izbaudītu sezonas svaigumu un vieglumu. Ar bagātīgu garšu kombināciju un svaigiem dārzeņiem šie salāti ir ideāli piemēroti gan kā viegls ēdiens, gan kā svētku galda papildinājums.
Nepieciešams:
- 450 g garšvielās vārītas garneles;
- 1/2 glāze smalki sagriezta sarkanā paprika;
- 1/2 glāze smalki sagriezta selerija;
- 1/2 glāze smalki sagriezta sīpola;
- 1/2 glāze (100 grami) majonēzes;
- 2 ēdamkarotes svaiga citrona sulas;
- 1/4 glāze rupji sakapātas svaigas dilles;
- 1/4 tējkarotes smalkā jūras sāls;
- nedaudz melnie pipari.
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sagriez, ja vēl to neesi izdarījis, samaisi vienā lielā bļodā un gatavs!
Izmēģini arī:
Popularitāti gūst pikniki, kur ēdienu gatavo uz griliem, izmantojot grilgāzi: 5 receptes iedvesmai

Foto: ekrānuzņēmums no inspiredtaste/Instagram
Šī raksta tēmas