Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Plaucētā ola ar Holandes mērci un kūpinātu lasi – Mārtiņa Sirmā brokastu greznība

Plaucēta ola – ideja ašām brokastīm

Pacel savas brokastis jaunā līmenī ar šo Mārtiņa Sirmā meistardarbu – viegli apcepta maizīte, kūpināta forele vai lasis, perfekti plaucēta ola, karalisks kaviāra pieskāriens un maiga, no nulles gatavota Holandes mērce ar dillēm. Elegants, ātrs un neticami gards rīta baudījums!

Nepieciešams (visu nepieciešamo atradīsi veikalā RIMI):

  • Olas;
  • Kūpināts lasis vai forele;
  • Maizīte;
  • Dilles;
  • Cukurs;
  • Lauru lapas;
  • Pipari;
  • Sāls;
  • Kaviārs.

Pagatavošana:

Vispirms pagatavo Holandes mērci:

  • Katliņā ar ūdeni ielej nedaudz etiķi un drusku pavāra, pievieno nedaudz cukuru, lauru lapas, diļļu kātus, piparus.
  • Šķidrumu nokāš.
  • Šķidrumu lej lielā bļodā un karsē ūdens peldē, pievieno olu dzeltenumus un mazliet sāli – visu nepārtraukti maisa. Pievieno izkausētu sviestu un svaigas dilles.

Pagatavo plaucēto olu:

  • Katliņā ar ūdeni pievieno nedaudz etiķi, uzvāri.
  • Ar karoti apmaisi ūdeni tā, lai tas veido virpuli un ielaid ūdenī jēlu olu, ļauj pavisam nedaudz apvārīties un gatavs!

Uz pannas apcep maizīti un visu liek kopā!

Uz maizītes liek kūpināto zivi, uzliek plaucēto olu, kaviāru, pārlej ar Holandes mērci un gatavs!

Izmēģini arī šīs Dr. Sirmā receptes:

Ideja ātrām brokastīm – zeltaini franču tosti ar sieru

Suši burgers – recepte, par kuru pārsteigts ir pat Mārtiņš Sirmais

Mārtiņa Sirmā ašā recepte – zeltaini kabaču kraukšķīši nieka 10 minūtēs

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas