Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Kuģelis jeb riezaks

Gards, latvisks un kreptīgs ēdiens? Tāds noteikti būs kuģelis. Nedaudz brīva laika, tukša vēdera un burvīgs ēdiens būs gatavs.

Nepieciešams:

2 kg rīvētu kartupeļu;

150-200 g žāvētas cauraugušas cūkgaļas;

1-2gab sīpoli;

1 ola (bet var arī nelikt);

Sāls – pēc nepieciešamības, ja sāļa gaļa, tad papildus sāli nemaz neliek;

Ķimenes – ja garšo ķimenes;

Atbilstoša lieluma cepamā forma.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un liek ietaukotā cepamajā formā.

Cep 190-200 grādos kādas 40-60min.

Īsi pirms izņemšanas no krāsns, pārziež ar 1ē.k. trekna skābā krējuma.

Pagatavo arī:

Video: "TikTok" recepte - Dženiferas Anistones salāti

Recepte: Uzkoda "Jūriņ’ prasa smalku tīklu"

Recepte: Liellopu gaļa Burgundijas gaumē ar krāsnī ceptiem kartupeļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas