Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Laša fileja brūnā cukura kažociņā

Kad svētku galda gaļas cepeši jau šķiet par smagnēju, laiks sevi un viesus iepriecināt ar ko vieglāku, bet tomēr satriecoši gardu!

Lasis svētku galdam ir vienmēr laba ideja, taču šoreiz kulinārais blogs "Ēdam skaisti" piedāvā vēl neredzētu versiju par šo gardo zivi.

Laša fileja brūnā cukura kažociņā

Sastāvdaļas:

  • Laša fileja ar ādu;
  • 2-3 ēdamkarotes izkausēta sviesta vai eļļas;
  • 2-3 ķiploka daiviņas;
  • Ēdamkarote brūnā cukura;
  • Ēdamkarote zaļumu garšvielas;
  • Ēdamkarote kūpinātas paprikas;
  • Nepilna ēdamkarote sāls/piparu maisījuma.

Pagatvošana:

  • Trauciņā sajauc taukvielu ar ķiplokiem un pārsmērē pār fileju.
  • Otrā trauciņā sajauc visas garšvielas un bagātīgi pārkaisa pār fileju. Folliju pieritina lasim klāt, veidojot mazas maliņas.
  • Cep 190 grādos 15-18 minūtes.
Lai labi garšo!

Laša fileja. Foto: "Facebook"/ēdamskaisti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas