Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Mājās gatavoti čebureki

Čebureki. Foto: __eat_better/Instagram

Čebureki. Foto: __eat_better/Instagram

Šodien sakārojās čebureki, bet saldētavā nav? Izmēģini pati pagatavot šos sulīgo un gardo ēdienu! Vēl citas tik pat gardas receptes meklē Instagram profilā @_eat_better.

Nepieciešams:

Pildījumam

  • 0.5kg cūkgaļas maltā gaļa;
  • divas saujas rīvēts siers;
  • sīpols;
  • sāls / pipari pēc garšas
Mīkla
  • 600gr miltu;
  • 1 ola;
  • šķipsniņa sāls;
  • 200ml ūdens;
  • 2 ēd/k eļļa
!! No norādītajām sastāvdaļām sanāks 6gb čebureku

Pagatavošana:

Bļodā liec visas sastāvdaļas mīklai un kārtīgi samīci, līdz izveidojas mīklas konsistence, kura vairs nelīp pie rokām.

Atstāj mīklu nedaudz nostāvēties.

Gatavojam gaļu pildījumam – bļodā liec visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.

Tad ņem mīklas pikučus, izrullē, un ar bļodas vai šķīvja palīdzību izveido vienādas formas apaļu pamatni, kurā kārtosi vienā pusē gaļas masu.

Kad gaļas masa izvietota vienā pusē – loci čeburekus ciet un nospied malas ar dakšu.

Cep pannā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Papildini ar krējumu un ēd gardu muti!

Pagatavo arī:

Recepte: Krabju nūjiņu salāti bez rīsiem

Recepte: Sāļā spinātu, laša un krēmsiera rulete

Čebureki. Foto: __eat_better/Instagram

Čebureki. Foto: __eat_better/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas