Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Torte "Napoleons" no cepumiem

Foto: ekrānšāviņš noedamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņš noedamskaisti/Instagram

Izrādās, ka šo kūku nemaz nav tik sarežģīti pagatavot, ja mājās ir cepumi "austiņas". Laiks ķerties pie darba. Citas tikpat lieliskas receptes meklē "Instagram" profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • Ap 400g cepumu “austiņas”;
  • 1l piena;
  • 5 olu dzeltenumi;
  • 60g kukurūzas cietes;
  • Saldinātājs + vaniļa aromātam;
  • 2–3 ēdamkarotes mīļākais ievārījums;
  • 2 ēdamkarotes riekstu sviests (var izmantot vienkārši sviestu).
Pagatavošana:

1. Kūkai paredzēto veidni izklāj ar pārtikas plēvi.

2. Bļodā liek olu dzeltenumus, pievieno cieti un mazliet pienu ar saldinātāju. Sakuļ, lai nav kunkuļu.

3. Katliņā lej palikušo visu pienu, sāk sildīt, un pēc neilga brīža iemaisa pagatavoto olu dzeltenumu masu.

4. Karsējot maisa, līdz masa sabiezē un turpinot maisa vēl 5–7 min, paralēli iemaisot iekšā riekstu sviestu.

5. Kad krēms gatavs, to mazliet padzesē.

6. Veidnē liek cepumu kārtu, tukšās vietiņas aizpilda padrupinot cepumus, tad liek krēmu, atkal cepumu, krēmu, cepumus, ievārījumu, krēmu, cepumus utt., līdz kūka gatava. Tad to liek uz nakti ledusskapī, lai garšas “saprecas”!


Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Krabju nūjiņu groziņi

Recepte: Slinkie gaļas plācenīši

Recepte: Spinātu rulete ar lasi

Foto: ekrānšāviņš noedamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņš noedamskaisti/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas