Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Redīsi ar raksturiņu – vasarīgs uzkodu hits!

Foto: ekrānuzņēmums noirena.life_/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums noirena.life_/Instagram

Siltais laiks tuvojas un līdz ar to – arī grilēšanas sezona. Šis ir laiks, kad meklējam vieglas, svaigas un ātri pagatavojamas receptes, ko var baudīt gan kā uzkodu, gan kā piedevu pie grilētiem ēdieniem. Tieši tādi būs šie redīsiņi – kraukšķīgi, pikanti un pilni garšas!

Redīsi ir ne tikai kraukšķīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar vitamīniem. Tie lieliski noder, kad gribas ko veselīgu, bet ne pārāk sarežģītu. Šī uzkoda ir ideāla gan draugu ballītēm, gan kā viegla uzkoda starp ēdienreizēm.

Nepieciešams:

  • Svaigi redīsi;
  • Augstvērtīga olīveļļa;
  • Citrona sula vai balzamiko etiķis;
  • Sāls un svaigi malti pipari;
  • (Pēc izvēles) čili pārslas vai sasmalcināti ķiploki pikantumam;
  • Svaigas garšvielas – dilles, pētersīļi vai lociņi.

Pagatavošana:

Nomazgā redīsus un sagriez tos ceturtdaļās, ja vēlies. Vari arī tikai nogriezt pašu augšu un apakšu redīsam. Viss atkarīgs no tā, cik lielas uzkodas vēlies.

Ieliec tos bļodā un apslaki ar nelielu daudzumu olīveļļas un citrona sulas.

Pievieno šķipsniņu sāls, piparus un, ja vēlies – čili vai ķiploku, lai uzkoda iegūtu nelielu asumiņu!

Visu kārtīgi samaisi un pārkaisi ar svaigi sakapātiem zaļumiem.

Ļauj dažas minūtes ievilkties – un gatavs!


Izmēģini arī:

Ko tādu tu vēl nebūsi ēdis – marinēti kraukšķīgie burkāni

Foto: ekrānuzņēmums noirena.life_/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums noirena.life_/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas