Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Rudens klasika – marinēts ķirbis

Foto: ekrānuzņēmums no TOP VEIKALI/ Youtube

Foto: ekrānuzņēmums no TOP VEIKALI/ Youtube

Milzu oga, kas daudziem ārkārtīgi garšo – ķirbis! Šī laika topa recepte – marinēti ķirbji. Pats grūtākais visā – nomizot un sagriezt visas nepieciešamās sastāvdaļas. Laiks ķerties pie darba!

Nepieciešams:

  • Ķirbis;
  • 1,5 l ūdens;
  • 600 g cukura;
  • 3–4 cidonijas;
  • Pusglāze dzērveņu.

Pagatavošana:

Gatavo marinādi. Katliņā ielej ūdeni, ieber cukuru un uzvāra. Sterilizētā burciņā ieber dažas dzērvenes, pusi sagriezto cidoniju un kārto burciņā līdz pusei kubiņos sagrieztu ķirbi. Pēc tam atlikušās cidonijas, nedaudz dzērveņu un ķirbja, līdz burciņa gandrīz pilna. Pa virsu izkārto dzērvenes. Pārlej ar pagatavoto sīrupu un liek pasterizēties 85 grādos 12 minūtes. Pēc tam aizvāko. Kad burkas atdzisušas, liek ledusskapī vai pagrabā.

Izmēģini arī:

VIDEO Recepte: Rudens garša tavā šķīvī – sildoša ķirbju krēmzupa

VIDEO: Ķirbju vafeles – veselīga uzkoda visai ģimenei

Marinēti ķirbji
Foto: ekrānuzņēmums no TOP VEIKALI/ Youtube

Foto: ekrānuzņēmums no TOP VEIKALI/ Youtube

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas