Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Rudens spēks šķīvī – lēcas ar gailenēm, zaļumiem un saulē kaltētiem tomātiem

Melno lēcu sautējums – sajūsmā pat veselības ministrs

Šis lēcu sautējums ir pierādījums, ka veselīgi ēst var būt garšīgi un aizraujoši! Beluga lēcas, gailenes un zaļie zirnīši veido pilnvērtīgu maltīti, kurā netrūkst ne olbaltumvielu, ne garšas. Saulē kaltēti tomāti, valrieksti un aveņu etiķis piešķir Vidusjūras pieskārienu, bet pētersīļi un olīveļļa visu eleganti apvieno. Lieliska un vienkārša recepte no Dr. Sirmā krājumiem!

Nepieciešams (visas sastāvdaļas meklē veikalā RIMI):

  • melnās beluga lēcas;
  • zaļie zirnīši;
  • pētersīļi;
  • gailenes;
  • sīpols;
  • ķiploks;
  • timiāns;
  • olīvas;
  • valrieksti;
  • saulē kaltēti tomāti;
  • aveņu etiķis;
  • medus;
  • olīveļļa.

Pagatavošana:

Izvāra lēcas, nokāš un nedaudz noliek maliņā.

Sagriež sīpolus, sasmalcina sēnes, ķiploku, timiānu, valriekstus

Uzkarsētā pannā ar eļļu liek sēnes, pēc tam ķiplokus, timiānu, visu sacep.

Pievieno sīpolus, valriekstus, kaltētos tomātus, nedaudz medus, aveņu etiķi un visu samaisa kopā, sacep.

Pievieno novārītās lēcas, pielej olīveļļu, visu apmaisa.

Pievieno pētersīļus, zaļos zirnīšus un olīvas, lai viss uzsildās. Visu samaisa.

Gatavs!

Kā lēcas mājās gatavo Linda Abu Meri – skaties video!

Ņem vērā arī šos Mārtiņa Sirmā padomus:

Terijaki mērce mājas apstākļos – vienkārši, aromātiski un patiesi gardi

Mārtiņš Sirmais iesaka: kā izcept kraukšķīgas un izcilas kartupeļu pankūkas

Kā auksto zupu padarīt neaizmirstamu – šefpavāra Sirmā noslēpumi

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas