Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Rudens zupa tavai dvēselei – Sendijas Gabrielas Ozolas boršča recepte

Foto: ekrānuzņēmums no sendijago/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no sendijago/ Instagram

Sendijas Gabrielas Ozolas recepte ir kā bagātīga svētku maltīte vienā katlā – spēcīgs, krāsnī cepts liellopa buljons, ko ieskauj saldenās bietes, kraukšķīgais kāposts un zeltainie kartupeļi. Katru karoti bagātina sulīga gaļa, dārzeņu sātīgums un tomātu skābums, bet visu līdz pilnībai paceļ skābā krējuma krēmīgums un svaigu diļļu svaigums. Tā ir zupa, kas piepilda māju ar siltu aromātu un vēderu ar patīkamu smagumu – īsts mierinājuma ēdiens, pie kura vienmēr gribas atgriezties.

Nepieciešams:

Buljonam:

  • liellopa kauls;
  • selerija;
  • burkāns, sīpols, ķiploki;
  • lauru lapas;
  • ūdens;
  • sāls, pipari.
Zupai:
  • burkāni;
  • sīpoli;
  • bietes;
  • etiķis;
  • eļļa sautēšanai;
  • 2 karotes tomātu pastas;
  • kartupeļi;
  • sarkans kāposts;
  • 1 karote cukura, sāls, pipari.
  • Piedevās – skābs krējums; dilles.
Pagatavošana:

Cep liellopa kaulus krāsnī 220 °C ~30–40 min. Liek katlā, pievieno burkānu, seleriju, sīpolu, ķiplokus, lauru lapas. Pielej ūdeni, vāra ~2h

Paralēli: sarīvē burkānus un bietes, sagriež kartupeļus, sīpolu un kāpostu. Uz pannas apcep sīpolus līdz mīksti. Pievieno burkānus un bietes, pasautē.

Pievieno etiķi un tomātu pastu, samaisa.

Nokāš buljonu, sagriež vārītu gaļu. Pievieno kartupeļus un kāpostus, vāra līdz gatavi. Iemaisa biešu maisījumu. Pagaršo ar cukuru, sāli un pipariem.

Pasniedz ar skābo krējumu un dillēm.


Foto: ekrānuzņēmums no sendijago/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no sendijago/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas