Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Šefpavāra Sirmā gardā kartupeļu biezputra. Knifiņi tās pagatavošanai

Dietologa ļaunākais murgs – Mārtiņš Sirmā recepte kartupeļu biezputrai

Kad vienkārši kartupeļi pārtop par kulināru šedevru, tur noteikti ir klāt šefpavāra Mārtiņa Sirmā roka. Šī ir viņa īpašā, treknā un mutē kūstošā kartupeļu biezputra – īsts komforta ēdiens, kur sviests un saldais krējums nav tikai piedeva, bet galvenā zvaigzne.

Nepieciešams:

  • Kartupeļi;
  • Sviests;
  • Saldais krējums;
  • Baltie pipari;
  • Sāls;
  • Muskatrieksts.

Pagatavošana:

Kartupeļus novāra un saspaida.

Pievieno svaigi maltus baltos piparus un rīvētu muskatriekstu – abas garšvielas aptuveni vienādās daļās.

Kartupeļiem pievieno saldo krējumu un sviestu. Sirmais akcentē: "Īstā kartupeļu biezputrā sviests ir tikpat grami, cik kartupeļu!"

Visu aktīvi samaisa viendabīgā masā.

Pievieno sāli – nedaudz vairāk nekā liekas.

Precīzāku biezputras gatavošanas gaitu skaties video!

Izmēģini arī:

Sadedzināta paprika – atslēga uz satriecoši gardu mērci

Īsts šedevrs! Mika Dukura recepte pelmeņiem ar puķkāpostiem

Dr. Sirmā priekšlikumi perfekti izceptam ķirbim

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas