Dziedātāja Liene Šomase, kura ierasta mūzikas pasākumos ar dziesmu, šoreiz "Zelta mikrofona" salidojumā pārsteidza citādi – rokās nevis mikrofons, bet burciņas ar pašu gatavotu adžiku. Un, šķiet, Šomase kulinārijā iemīlējusies tikpat nopietni kā reiz estrādē.
"Man nenormāli patīk gatavot ēst," izdevumam "Privātā Dzīve" atzīst māksliniece, norādot, ka talantu mantojusi no mammas – mājturības skolotājas. Tagad Šomase cītīgi griež tomātus, gurķus un halapenjo, lai radītu gardumus, kas, kā viņa skaidro, der gan steikam, gan kartupeļiem.
Par restorāna atvēršanu Liene vēl runā piesardzīgi: "Viss top, neko sīkāk nestāstīšu, viss ir procesā. Tas būs kopdarbs." Taču fakts, ka viņas jaunais draugs ir pavārs Toms Brenčevs ar desmit gadu pieredzi, tikai liek uzdot jautājumu – varbūt Šomase patiešām gatavojas mainīt skatuvi pret virtuvi?
Plašāk par Lienes jauno aizraušanos lasi izdevumā Privātā Dzīve"!
Lasi arī:
Lienei Šomasei indiešu dziednieks liek atgriezties uz skatuves

Foto: ekrānuzņēmums no liene_somase/ Instagram
