Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vienkāršā krēmsiera recepte

Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram

Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram

Kas to būtu domājis, ka arī mājas apstākļos iespējams pagatavot tik gardu krēmsieru. Pats galvenais – arī tā pagatavošana būs bezgala vienkārša.

Nepieciešams:

  • Kefīrs (vēlams mīkstajā pakā);
  • Saulē kaltēti tomāti;
  • sakapātas dilles;
  • Sāls;
  • Provansas zaļumi
Pagatavošana:

Kefīru liek saldētavā, lai sasalst. Ņem bļodu, tajā ieliek sietiņu un tur ieliek no iepakojuma izņemto sasalušo kefīra masu. Ļauj uz nakti visam atkust. No rīta sietiņa būs palicis krēmsiers, bet liekās sūkalas notecējušas bļodā.

Krēmsieram pievieno saulē kaltētus tomātus (smalki sagrieztus), sakapātas dilles, nedaudz sāls un arī provansas zaļumu garšvielas. Visu samaisa un liek trauciņā, ko uzglabā ledusskapī.

Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @ms.svece!

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Čili ar ziedkāpostiem un kakao

Receptes: Vienkāršie olu salāti

Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram

Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas