Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Deserts - marinētas zemenes ar vīnu

Zemenes, Photo by Ivanna Kykla from Pexels

Zemenes, Photo by Ivanna Kykla from Pexels

Vai zināji, ka zemenes var marinēt? Jā! Un tas ir pavisam neparasts, piesātinātas garšas deserts pieaugušajiem. Pārsteidz draugus ar šo marinēto zemeņu desertu, kas tiek pasniegts ar vīnu!

Nepieciešams:

  • Sarkanvīns, 1 pudele
  • Šampanietis vai dzirkstošs baltvīns, 1 pudele
  • 2 vaniļas standziņas
  • 1 kanēļa standziņa
  • Anīss, šķipsna (aptuveni 1/4 tējk)
  • Fenheļa sēklas, 1 tējk.
  • Brūnais cukurs, 140 gr
  • Zemenes, 500 g

Pagatavošana:

Katlā ielej sarkanvīnu, ievieto iegrieztas vaniļas standziņas, kanēli, anīsu, fenheli, cukuru, un vāra līdz katlā atlicis apmēram 400g vīns. Pēc tam nokāš un atdzesē. Kad atdzisis, ievieto tajā nomazgātas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, ieliek ledusskapī uz apmēram pusstundu.

Pasniedz deserta trauciņos kārtotas zemenes, kas pārlietas ar šampanieti vai dzirkstošo vīnu.

Lasi arī:

Zemenes, Photo by Ivanna Kykla from Pexels

Zemenes, Photo by Ivanna Kykla from Pexels

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие советы

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas