Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Bezgrēka avokado siera kūka Unas Ulmes gaumē

Foto: ekrānuzņēmums no unaulme/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no unaulme/ Instagram

Šī avokado siera kūka ir deserts, kas neliks justies vainīgiem. Tās zīdainais krēms no gataviem avokado, maigiem Indijas riekstiem un eksotiskā kokosrieksta apvienojas ar laima svaigumu un datelēm saldinātā riekstu pamatnē. Kūka neprasa cepšanu un saglabā visas dabīgās garšas nianses – viegla, veselīga, garda! Lielisko recepti savā Instagram piedāvā Una Ulme!

Nepieciešams:

  • 600 g avokado mīkstuma (6 vidēji avokado);
  • 200 ml laima sulas (no 6 laimiem);
  • 1 tējkarote laima miziņas;
  • 200 g Indijas riekstu;
  • 200 g cietās, baltās daļas kokosriekstu piena, kas jāizkausē karstā ūdens peldē;
  • 3 ēdamkarotes dateļu sīrupa vai cits saldinātājs;
  • 2 ēdamkarotes šķidras kokosriekstu eļļas;
  • 300 g mandeļu;
  • 200 g atkaulotu dateļu.

Pagatavošana:

Dateles un Indijas riekstus pārlej ar verdošu ūdeni.

Norīvē laimu, izspiež laima sulu.

Samaļ mandeles, tad dateles un sajauc visu kopā, ieklāj formas apakšā un liek ledusskapī.

Samaļ Indijas riekstus un pievieno tiem avokado mīkstumu, laima miziņu, sulu, šķidru kokosriekstu pienu un eļļu, ja nepieciešams, iepriekš tos izkausē karstā ūdens peldē.

Visu samaļ, pievieno saldinātāju.

Ielej formā, atstāj pa nakti ledusskapī.


Foto: ekrānuzņēmums no unaulme/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no unaulme/ Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas