Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Gardums, kas kūst mutē – sulīgais karameļu ābolu pīrāgs

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/ Instagram

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt sulīgu un bezgala gardu ābolu pīrāgu. Tā smarža tā vien atgādina bērnību un rosina kavēties vissiltākajās atmiņās. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram kontā @edamskaisti!

Nepieciešams:(20 cm formai):

2 – 4 āboli (mazliet citrona sula un kanēlis pēc gaumes);
2 olas;
110 g miltu;
60 – 70 g cukura;
1/2 bundžas vārītā iebiezinātā piena;
70 g skābā krējuma (vai bezpiedevu jogurta);
60 g sviesta vai eļļas;
1 tējkarote cepamais pulveris;
1 tējkarote soda;
Šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:

1. Ābolus sagriež plānās šķēlītēs, apšļaksta ar citrona sulu un pārber ar kanēli.

2. Otrā bļodā sakuļ olas ar cukuru, pievieno iebiezināto pienu, skābo krējumu, izmaisa. Tālāk pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli, izmaisa.

3. Veidni izklāj ar cepamo papīru, tajā lej 1/2 mīklas, tad liek ābolu kārtu un pārlej ar palikušo mīklu.

4. Cep 175 grādos 40–45 minūtes (virspusi ieteicams piesegt).

Izmēģini arī:

"Ķirbju latte dzēriena" mafini ar karameles pildījumu un kafijas glazūru

Garšas baudījums katrā gabaliņā – plūmju drumstalu deserts

Vecmāmiņas ābolu kēkss – rudens smarža, kas vienmēr atgādina mājas

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas